IMG_8803

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hamburg Eyaleti Gençlik Kurumları tarafından düzenlenen “Türkiye-Almanya Uzman Değişim Programı” Ankara’da başladı.
Türkiye ve Almanya birlikteliğinde 1994 yılında imzalanan “Gençliğe Yönelik Politikalarda İşbirliği Hakkında Protokol” çerçevesinde hayata geçirilen “Türkiye-Almanya Uzman Değişim Programı” 27 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde Ankara’nın ev sahipliğinde yapılıyor.
Program kapsamında Almanya’dan gelen 12 kişilik uzman heyet, gençlik ve spor konularında imza atılan proje ve faaliyetler hakkında bilgiler edinmek üzere Vakfımız Ankara Şubesinde ziyaretlerde bulundu.
Ankara Şube Başkan Yardımcımız Sn. Abdullah Güven ve Projeler ve Uluslararası Komisyon Başkan vekili Sn. Mustafa Doğan’ın ağırladığı heyete; Vakfımız tanıtıldı, çalışma ilkelerimiz ve hedeflerimiz anlatıldı. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Önümüzdeki dönemde gençlik ve uzman değişimlerinde paydaş olabileceğimiz konusunda anlaşmaya varıldı.