SAKARYA ŞUBEMİZDE ÇİFTE AÇILIŞ! - Yeni Dünya Vakfı

SAKARYA ŞUBEMİZDE ÇİFTE AÇILIŞ!

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 23 Mart 2022

Türkiye’nin dört bir yanından vakıf yöneticileri ve şube başkanlarının katılımı ile Sakarya’da  üç günlük kamp ve açılış programı düzenledi. Toplantılar ve etkinliklerle dolu dolu geçen programının ardından  Erenler Yaşam Merkezi’nde yardımsever insanlarının katkılarıyla kullanıma hazır hale getirilen  Yeni Dünya Vakfı Gençlik Merkezi ve Şube Binası açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Vakıf Başkanı Mahmut Göksu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ali ihsan Yavuz, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bültek, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Yeni Dünya Vakfı; mütevelli heyet ve yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehrin önde gelen işadamları ve siyasetçiler katılım sağladı.

Mehteran takımının gerçekleştirdiği gösterinin ardından açılış konuşmalarını gerçekleştiren Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan sözlerine başta Vakıf Başkanı Mahmut Göksu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali ihsan Yavuz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederek  başladı. Şube Başkanı Karaaslan, “Gençlerimiz ülkemizin teminatı, gençlere sahip çıkmamız  gerekiyor, Yeni Dünya Vakfı olarak bu minvalde karınca misali gençlere  destek olmak için çalışıyoruz, bu nedenle öncelikle bizlere desteklerini esirgemeyen kıymetli Vakıf Başkanımız Sayın Mahmut Göksu’ya teşekkür ediyorum. Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şubesi açıldığı günden bugüne tüm hemşerilerimizden destek alıyor. Bu vesileyle vakıf gönüllüsü dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim amacımız Allah rızası için çalışmaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Akabinde konuşmalarını gerçekleştirmek üzere kürsüye çıkan Vakıf Başkanı Mahmut Göksu, Türkiye genelinde vakfın 19 şubesinin olduğunu ve bu şubelerde gerçekten gayretli arkadaşlarımızın güzel çalışmaları olduğunu, amaçlarının güzel binalarda otelcilik yapmak olmadığını, gençlerimizin geleceği için çalıştıklarını, destek olduklarını ve ulaşılmadık  hiçbir genç kalmaması gerektiğini ifade ederek gençlik merkezinin “Hayali büyük, derdi büyük, davası büyük gençler yetişmesi duasıyla” hayırlı olmasını temenni etti.

Vakıf Başkanı Mahmut Göksu konuşmasına son verirken Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan ve yönetimine bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ardından konuşmalarını gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, ‘Yeni Dünya Vakfı başkanımız, şube başkanlarımız ve misafir katılımcılar, Sakarya’mıza hoş geldiniz şeref verdiniz. Yeni Dünya Vakfı, yakinen bildiğimiz ve çalışmalarını takdir ettiğimiz bir vakıftır. Bu güzel çalışmalarından dolayı Vakıf Başkanı Mahmut Göksu’yu ve ekibini tebrik ediyorum. Gençlik merkezimizin Sakarya’mıza, gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.’ dedi.

Erenler Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen Yeni Dünya Vakfı Gençlik Merkezi açılışının ardından ikinci açılış için Bosna  Caddesinde bulunan YDV Sakarya Şube başkanlığına geçildi. Şube binasının açılışını,  Vakıf Başkanı Mahmut Göksu, Şube Başkanı Şahin Karaaslan ve vakıf yöneticileri gerçekleştirdi.