SAKARYA ÇIKARTMASI

Yeni Dünya Vakfı Sakarya Temsilciliği tarafından 17 Mayıs Cuma Günü iftar programı düzenlendi. YDV Sakarya Temsilcisi Osman Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı öncesi vakıf heyeti Sakarya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Sakarya’ya giden YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu, Genel Başkan Yardımcısı Recep Yıldırım, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ve Milletvekili Ali İnci ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Vakıf faaliyetlerinin de istişare edildiği ziyaretlerde Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nedim Arsal, Hendek Belediyesi eski Başkanı İşadamı İrfan Püsküllü ve Akgün Grup’un sahibi İşadamı Süleyman Akgün ile görüşüldü.  Verimli ve güzel geçen ziyaretlerin akşamında vakıf dostlarıyla birlikte Arifiye Belediye Başkanı’nı İsmail Karakullukçu’nun ev sahipliğinde vakıf dostlarıyla iftar yapıldı. Yeni Dünya Vakfı Sakarya Temsilciliğinin yeniden yapılandırılması hususu tüm gün ziyaretlerde dile getirilerek gerekli görüş alışverişinde bulunuldu.
VALİ2