Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsilciliği kültürel faaliyetlerine bir yenisini ekledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Prof.Dr. Mustafa ŞENTOP Vakfın Giresun Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarete Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, Ordu Baro Başkanı Oktay ÇANAK ve beraberlerindeki heyet de katıldı.
Ziyarette vakıf temsil heyeti ve öğrencilerle bir araya gelen ŞENTOP, vakfın hizmetlerinden dolayı yöneticilere ve destek olan herkese teşekkür etti. Vakıf şeref defterini yazıp imzalayan Prof. ŞENTOP öğrencilerle bir araya geldi.
Vakfın binasında öğrenciler onbeş günde bir kitap okuyarak akademisyen bir hoca rehberliğinde kitap üzerine sohbet etmektedirler. Giresun Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Cevdet COŞKUN’un sunum yaptığı bu programa katılan Mustafa ŞENTOP Hoca, öğrencilere kısa bir konuşma yaptı. Batı medeniyeti ile İslam medeniyetinin bilgi ve bilime farklı bakış açısını  anlatıp öğrencilerimizin üniversite hayatı boyunca kültürel faaliyetlere katılarak kendilerini geliştirmelerini, böylece ülkemizin ve milletimizin geleceğinin daha iyi olacağı üzerinde durdu.
Daha sonra öğrenciler ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektiren Prof.Dr. Mustafa ŞENTOP Hoca Vakıftan ayrıldı.