Ormanlarımızı Yakan Terör Ateşine Dair Açıklama

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2020

Hatay’da, terör örgütü PKK’ya bağlı ‘Ateşin Çocukları İnsiyatifi’ adlı hain oluşumun başlattığı yangınlar sebebiyle kül olan ormanlar, yok edilen tüm canlılar, doğaya ve ülkeye verilen zarar, kendisine saygısı olan tüm vicdanlı yürekli yakmıştır.

Öte yandan, daha önce de defalarca örneklerini gördüğümüz bu alçak teşebbüslerin failleri bile kendilerini ve amaçlarını gizlemezken, ihanetlerini itiraf ederken, bu yangınları ülkesine ve devlete iftira fırsatına dönüştürenler, demeçlerinde yangının faillerini ve destekçilerini gizleyenler, aslında maalesef yangına benzin döken kundakçılardan farklı davranmamışlardır.

Bilinmelidir ki, milletimize yönelik ihanet ve yangın ne kadar büyük olursa olsun, İstiklal şairimizin ifadesiyle, ‘cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz’. Ve inanıyoruz ki, bu vatana ne tür kalleş tuzaklarlar kurulursa kurulsun, nihayetinde tuzak kuranların en hayırlısı Allah (c.c)’tır.

Bu vesile ile, Yeni Dünya Vakfı olarak, bu yangınları çıkaranları nefretle telin ediyor, söz ve sessizlikleri ile bu kundakçı teröre destek olanları da şiddetle kınıyoruz.

Yeni Dünya vakfı