MEZUNLAR BOĞAZ TURUNDA BULUŞTULAR - Yeni Dünya Vakfı

MEZUNLAR BOĞAZ TURUNDA BULUŞTULAR

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2017

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Mezunlar Komisyonu tarafından düzenlenen mezuniyet kutlaması ve yemekli boğaz turu organizasyonunda, mezun gençler ile vakıf üye ve gönüllüleri bir araya geldiler.
Öğrenim süreçleri boyunca vakfımızdan burs almış ve mezun olduktan sonra da ilişkilerini devam ettiren gençler, Genel Merkez Mezunlar Komisyonunun düzenlediği program ile tekrar buluştular.
Bağcılar Belediyesi’nin katkıları ile 19 Mayıs Cuma günü Kabataş’ta buluşan gençler, Dolmabahçe’de kılınan Cuma namazının ardından, Yüzen Saray isimli tekne ile Asya ve Avrupa kıtalarını birebirinden ayıran eşsiz İstanbul Boğazında keyif dolu bir yolculuğa açıldılar. Müzisyenlerin fasıl dinletisi eşliğinde yemeğin ardından mezuniyet programı başladı. Mezunlar Komisyonu Başkanı Yavuz Çimen ile mezun öğrenciler adına Nilüfer Yıldız ve Said Erdem Dinçer birer konuşma yaptılar.
Daha sonra güvertede toplanarak mihmandarın anlatımlarıyla eşsiz boğaz manzarasını seyrederken İstanbul Boğazı ve yalılar ile ilgili kısa bilgileri aldılar.
Hazırlanan kürsüde Mezunlar Komisyonu üyeleri; vakfımız ile oluşan bağları, bu süreçte yaşadıkları güzel ve dikkat çekici anıları anlatırlarken, vakıf üyeleri tarafından mezun gençlere üzerleridne isimlerinin yazılı olduğu hatıra kalem takdim edildi.
Yaklaşık iki saat süren boğaz turu esnasında bol bol fotoğraf çektiren gençler, etkinliğin gelenekselleştirilip her yıl düzenlenmesi kararını aldılar.
IMG_9146IMG_8854