Marmara Bölgesi Eski Bursiyer, Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2014

FATİHÇETİNYeni Dünya Vakfı Genel Merkez Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Fatih Çetin Marmara Bölgesi Eski Bursiyer, Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri Mülakat Listesinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından ilgili Mülakat Listelerini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Çetin şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı olarak İstanbul Genel Merkez olarak Marmara Bölgesi Eski Bursiyer, Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerini de bu hafta sonu 21 Eylül Pazar günü mülakata alacağız. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmeli ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dilerim.”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Not: Listede bulunan bursiyer adaylarımız mülakata katılacağı en yakın temsilciliğimizden randevu alarak mülakatlara katılabilir.

Temslcilik dışı Mülakat Listesi: MARMARA BÖLGESİ ESKİ BURSİYER, YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİLERİ MÜLAKAT LİSTESİ