kurban
Ahzar Hayvancılık ‘tan kurban aldığınız takdirde, hem dini bir vecibenizi güvenli ve rahat bir şekilde ifa edebilir, hem de firmanın Yeni Dünya Vakfı kanalı ile elde edilen gelirin belli bir kısmını bağışlayarak oluşturacağı burs fonuna destek vermiş olursunuz. Bunun için kurban tercihinizi Ahzar Hayvancılık ’tan yapmanız ve oradaki görevliye Yeni Dünya Vakfı kanalı ile geldiğinizi söyleyerek kurban fişinizin üzerine Yeni Dünya Vakfı yazdırmanız yeterli olacaktır. Sonrasında ise 0532 593 63 06 numaralı telefonlardan Genel Merkez Koordinatörü Yunus Bostancı’ya kurbanı Ahzar’dan aldığınıza dair ad ve soyadınızı mesaj atabilir veya arayarak bildirebilirsiniz.
Unutmayın canlı veya paketlenmiş olarak alabileceğiniz kurbanlar ile Yeni Dünya Vakfı bursiyer öğrencilerine destek ve katkı vermiş olacaksınız.  Ayrıca Ahzar Hayvancılık kendi kestiği tüm hayvanların derisini yine Yeni Dünya Vakfı burs fonuna bağışlayacaktır. Ahzar Hayvancılık’a örnek teşkil edecek sosyal sorumluluk hassasiyeti için teşekkür ederiz.
Detaylı bilgi aşağıdadır.
AHZAR TARIM VE HAYVANCILIK
Kurban Hayvan Irkı: Montofon, Simental, Yerli kırma
Kurban Hayvan Takribi Kg: 300 kg ile 700 kg arası
Fiyat: 6.500 ile 13.000 TL arasındaki kurbanlıklardan, iyi besiden dolayı %60 oranında yüksek randıman alınır.
Kurbanlıklar kendi besimiz olup, 0 yağ oranıyla 2 yaşında (kapak açmış) kurbanlıklardır.
Hisseli Satış: 1.250 TL olan kurbanlıklardan tahmini 28 kg ile 33 kg kemikli et alınabilmektedir.
1.500 TL olan kurbanlıklardan tahmini 37 kg ile 42 kg kemikli et alınabilmektedir.
Hisse bedeli ödemesi nakit olacaktır.
Kurban Teslimat: Bayramın 2. Günü Mega Center Bayrampaşa İstanbul’da saat 11:00 ile 13:00 arası yapılacaktır.
Küçük Baş Kurban: Fiyat bedeli 900 ile 1.300 TL arası olan kurbanlıklar vekalet verildiği takdirde çiftlikte kesilir, İstanbul’da teslim edilebilir.
Kurban Satış Yerlerimiz: Sultangazi, Başakşehir, Ahzar Çiftlik
Sultangazi: Kurban pazarı 119 ve 132 numaralı çadırlardır.
Başakşehir: Kurban pazarı A5-A6-A7 numaralı çadırlar
Ahzar Çiftlik: Çeşmeli Köyü Mevkii Yeniçiftlik Tekirdağ
Kurban Kesim Şekli: Kesim kapasitemiz 800 ve 1000 büyükbaş hayvan olup;
* Büyükbaş hayvanlar
* 350 TL, 6 ve 8 büyük parçalar halinde kurban sahibine teslim edilecektir.
* 600 TL, 1 ya da 1,5 kg kemikli et parçalar halinde kurban sahibine teslim edilecektir.
* Küçükbaş kurban kesim ücreti:  50 TL
* Kurbanlıklar kesim öncesi ve sonrası veteriner hekim kontrolüne tabi tutalacaktır.