Gençlik Ekibi >

KÜLEKÇİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Külekçi, Giresun Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına atandı.
Giresun Temsilciliği Gençlik Kolları Başkanı Cihat Akgüre ve ekibi, Giresun Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına atanan Külekçi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Külekçi, Yeni Dünya Vakfı Giresun Gençlik Kollarında bulunan birbirinden değerli ve azimli çok sayıda genci dikkatle takip ettiklerini ifade ederek, vakıf çalışmaları ve eğitim faaliyetleri hususunda ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.
Ziyarette Gençlik Kolları Başkanı Akgüre, vakıf çalışmaları hakkında Külekçi’ye bilgiler verdi.
img_0538
img_0535