X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Duyurular >

KOMİSYONLARDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Komisyonlarında yeni görevlendirmeler yaşanırken, ülkemizin yetiştirdiği önemli bürokratlardan Kazım Çalışkan ise AR-GE ve Projeler Komisyonu Başkanı olarak Yeni Dünya Vakfı bünyesine katıldı.
Vakıf faaliyetlerinde etkin çalışmalar yürüten ve daha önce Kurumlar ve Uluslararası İlişkiler Komisyonu Üyesi olan Birol Başar, “Biz bir aileyiz” projesinde, AR-GE ve Projeler Komisyonu Başkanı olarak başarılı projelere imza atan Dr. Halil İbrahim Erbay ise, bugünden itibaren Kurumlar ve Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı olarak görevini sürdürecektir.
Erbay’dan boşalan AR-GE ve Projeler Komisyonu Başkanı görevine ise Yeminli Mali Müşavir Kazım Çalışkan, görevlendirilmiştir.
Vakıf çalışmalarımıza önemli katkıları olacağına inandığımız Kazım Çalışkan’a, Yeni Dünya Vakfı ailesi olarak aramıza hoş geldiniz diyor, Birol Başar ve Halil İbrahim Erbay’a ise yeni görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.
Kazım Çalışkan Kimdir?
1968 Çanakkale doğumlu olan Kazım Çalışkan, 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladı. 2001 yılında Boston Üniversitesi’nde Finansal Ekonomi üzerine başladığı Yüksek Lisans eğitimini 2003 yılında tamamlayan ve halen İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde Doktora programına devam eden Çalışkan, kamu sektöründe 12 yıl Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanı, 2 yıl Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı (aynı anda Maliye Bakan Danışmanı), 2 yıl Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı, 2 yıl da Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) Başkanı görevlerinde bulunmuştur.
Özel Sektörde ise, 4 Yıl THY Genel Müdür Yardımcılığı sonrası bir yurtdışı ilaç firması Genel Müdürlüğü ve Tarım Kredi Kooperatifleri Şirketlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Çalışkan, gerek kamu gerekse özel sektördeki görevleri sırasında; Tekel, TEDAŞ, TGS, THY OPET, Gübretaş, Kütahya Porselen gibi ülkemizin köklü kuruluşlarında Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi olarak görev almıştır.
2016 yılından itibaren Yeminli Mali Müşavir olarak kariyerini devam ettiren Kazım Çalışkan’ın ayrıca gazete ve dergilerde yayımlanmış bir çok makalesi de bulunmaktadır. İyi derecede İngilizce bilen Çalışkan, evli ve üç çocuk babasıdır.
22

Kabul Et