KİTAPLAR ARASINDA İFTAR - Yeni Dünya Vakfı

KİTAPLAR ARASINDA İFTAR

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2018

Yeni Dünya Vakfı’nın Ankara Hamamönü’nde bulunan ‘Kitap-Kahve’ konseptindeki gençlik merkezinde iftar programı düzenlendi.
YDV Ankara Şube tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği; Siyaset, iş dünyası ve bürokrasiden çok sayıda ismin yanı sıra vakıf üye ve gönüllülerinin de katılımı ile gerçekleşti. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından hep birlikte iftar yemeği yenirken, YDV Ankara Şube Başkanı Ali Toköz açılış konuşması yaptı.
Daha sonra YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, YDV Ankara Şube İstişare Kurulu Başkanı İsmail Alptekin de kısa birer selamlama konuşması yaptılar. Yemek sonrası çay ikramı ve sohbetin ardından program aile fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.
file8
file4