KIRIKKALE TEMSİLCİLİĞİ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR - Yeni Dünya Vakfı

KIRIKKALE TEMSİLCİLİĞİ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 24 Mart 2017

Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsil Heyeti Başkanı Satılmış Aksun ve yönetimi, kentte çeşitli ziyaretlerde bulunarak referandum sürecinin yanı sıra, vakıf faaliyet ve çalışmaları hakkında görüşme imkanı buldular.
Aksun ve yönetimi, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu’nu ziyaretlerinde referandum süreci hakkında istişarede bulundular. Ziyaretlerinde vakıf faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Kırıkkale Temsil Heyeti, daha sonra Milletvekili Mehmet Demir’in de katıldığı kahvaltılı program düzenlediler. Milletvekili Demir’den referandum süreci ve yeni anayasa ile ilgili bilgiler alan heyet adına konuşan Kırıkkale Temsil Heyeti Başkanı Satılmış Aksun, “Yeni anayasa, yeni Türkiye ve yeni bir dünya için, biz de evet diyoruz. Bu anlamda bizleri hiçbir zaman ve hiçbir yerde yalnız bırakmayarak ve desteklerini her zaman vererek onurlandıran vakıf gönüllüsü milletvekilimize, yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuza yeni katılan Erkan Başer, Numan Karaca, Murat Ürün ve Sinan Karapolat’ı da tebrik ediyor, hayırlı çalışmalarda bulunacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.
Programın ardından Milletvekili Mehmet Demir, Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsilcilik binasını da ziyaret etti.
Öte yandan Kırıkkale Temsil Heyeti, Kırıkkale Müftülüğü’ne atanan Şahin Yıldırım’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunurlarken, Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Firdevs Karapolat ve yönetim kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.