Kırıkkale Temsilciliği Ramazan Ayı Etkinlikleri Kapsamında Stant Açtı...

Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Kırıkkale’de de faaliyetlerine aralıksız devam eden Yeni Dünya Vakfı’nın, Ramazan ayında açmış olduğu standa vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Kırıkkale’de Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale İl Temsil Heyeti Başkanı Satılmış Aksun: “Hedefimiz; gençlerimizin millî ve manevi değerine bağlı, kültürlü, bilgili, ahlaklı, yeniliklere açık, aydın birer şahsiyet olmalarını sağlayarak milletimizin huzur içinde kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmaktır” dedi.
Yenilikçi Gençlik
Kurulduğu günden bu güne başarılı çalışmalara imza atan Yeni Dünya Vakfı, gerek iftar programlarında gerekse Cumhuriyet Meydanında açılan stant ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale İl Temsil Heyeti Başkanı Satılmış Aksun ise vakıf hakkında yaptığı açıklamada, Kırıkkale’de kuruldukları günden itibaren yönetim olarak yapılacak tüm etkinlikte vatandaşlarla bir olduklarını ifade etti. Aksun: “Yeni Dünya Vakfı, her yıl ülkemizde ve dünyanın değişik üniversitelerinde öğrenim gören yaklaşık bin dört yüz elli üç öğrenciye burs vermektedir. Yeni Dünya Vakfı, burs vermenin yanı sıra öğrencileri en iyi şekilde hayata hazırlamak için mesai harcamaktadır” ifadelerini kulandı.



