KEFKENDeğerli öğrencilerimiz, her sene yaptığımız ve eğitimlerle, sosyal faaliyetlerle desteklediğimiz Kefken Yaz Kampı bu sene 25-28 Eylül’de Kefken-İzmit’te yapılacaktır.
Siyer konusunun ağırlıkta olacağı kampımızda birbirinden değerli akademisyenler, uzmanlar bizimle beraber olacak.
2013-2014 döneminde bursiyerlerimize hediye olarak verdiğimiz Siyer Kitabı’ndan sınav ve bilgi yarışmalarının olacağı ve ayrıca uzmanların önemli konulara değineceği kampımızda öğrencilerimiz Hz. Muhammed (SAV)’i yakından tanıyacak.
Kampımızda güncel konuların da münazaralar altında konuşulacağı, tartışılacağı programlarda öğrencilerimiz gruplar altında görüşlerini savunacaklar.
Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanımız Mahmut Göksu’nun da katılacağı kampımızda, kendileri vakıf kültürü ve Yeni Dünya Vakfı hakkında bizleri bilgilendirecek.
Yeni Dünya Vakfı İstanbul Genel Merkez, Ankara Şube ve Temsilciliklerimizden de yöneticilerin katılacağı kampımıza tüm bursiyerlerimizi davet ediyoruz. Ayrıca 2014-2015 Burs Mülakatına Katılan öğrencilerimizi de davet ediyoruz.
İstanbul ve Ankara’dan Kefken Kampına araçlarımız kalkacaktır. Merkezlerimizle irtibat halinde olunuz.
Kampımız için kayıtlar başlamıştır. Lütfen formu doğru bir şekilde doldurarak tarafımıza gönderiniz.
Müracaat Formu: https://yenidunyavakfi.org/kefken-kampi-muracaat-formu/
Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.