Yeni Dünya Vakfı >

Kefken Kampı Hızlı Başladı…

Yeni Dünya Vakfı’nın yaz boyunca gençlere yönelik düzenlediği bir dizi kampın sonuncusu olan Geleneksel İzmit Kefken Kampı 200’ü aşkın katılımcı ile başladı. 1-4 Ekim tarihleri arasında tamamlanacak olan kampa başta Genel Merkez İstanbul, Ankara Şube, Adıyaman ve Giresun  Temsilcilikleri olmak üzere yurdun çeşitli illerinden gelen öğrenciler, eğitimciler, vakıf hamileri ve vakıf yöneticileri bir araya geldi.
YDV Onursal Başkanı Halil İbrahim Demir’in açılış konuşması ile başlayan kamp programında vakıf hamisi Sakarya Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Genel Merkez Uluslararası Öğrenciler Komisyon Başkanı Kutsi Yılmaz ve Adıyaman Temsil Heyet Üyeleri Ömer Atmaca, Gökhan Karatokmak da hazirunu selamladılar.
Klinik Psikolog Esra Dilek’in “Psikolojiye Farklı Bakışlar”  sunumu ile devam eden programda farklı ve yerli bakış açısı kıyaslanarak manevi/moral değerlerin çağın sorunlarına çözüm arayışları tartışıldı.
İlk gün Tanışma toplantısı ile son buldu. YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu’nun da katılımıyla, YDV Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanı Recep Yıldırım tarafından “Vakıf Şuuru, Yeni Dünya Vakfı Kimliği” sunumu gerçekleştirildi. Daha sonra Genel Başkan Göksu gençlere hitap etti ve katılımcılara söz hakkı vererek tek tek kampçılarla tanıştı.
IMG_1901