Yeni Dünya Vakfı >

Kayıp Mirasımızın Peşine Düşüyoruz…

Yeni Dünya Vakfının Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yürüteceği, “Kayıp Mirasımız Endülüs, Afrika ve Balkanları Tanıyoruz” projesi başlıyor. 20 Şubat Cumartesi saat 13.00’da; projenin eğitim yürütücüsü Cihangir İşbilir ile başlayacak olan proje 6 ay okuma ve raporlamalarla devam edecek olup katılımı yüksek ve başarılı öğrenciler ile Balkanlara geziler düzenlenerek yerinde eğitim programı uygulanacak. Proje Koordinatörlüğünü Ferhat Sağlam ve Muktedir Gedik’in yürüteceği proje ücretsiz olup, ilgisi olan herkese açıktır.