"Kayıp Mirasımız" Projesinde Bu Hafta... - Yeni Dünya Vakfı

"Kayıp Mirasımız" Projesinde Bu Hafta…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2016

Yeni Dünya Vakfının; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek kapsamında düzenlediği “Kayıp Mirasımız Endülüs, Afrika ve Balkanları Tanı(tı)yoruz” projesinin bu haftaki semineri 16 Nisan Cumartesi, Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezinde gerçekleşti.
Projede “Balkanlar” ile ilgili sunumlarını arkadaşlarıyla paylaşmaya devam eden öğrenciler, okuduğu eserler ışığında öğrendiklerini diğer öğrenci arkadaşlarına aktardılar. Bu hafta Hatice Şentürk, Merve Yaman, Aleyna Korkmaz, Gamze Yalçın;  hazırladıkları slaytlardan, çalışmalardan ve haritadan faydalanarak sunumlarını gerçekleştirdiler.
Projenin eğitim yürütücüsü Cihangir İşbilir, öğrencilere sorular sorarak seminere katılımı arttırdı. Program, Cihangir İşbilir’in sunumlarla ilgili genel değerlendirmeleriyle birlikte sona erdi.7 1 2 3 4 5 6