"Kayıp Mirasımız" Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Yeni Dünya Vakfı

"Kayıp Mirasımız" Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 9 Nisan 2016

Yeni Dünya Vakfının; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yürüttüğü “Kayıp Mirasımız Endülüs, Afrika ve Balkanları Tanı(tı)yoruz” projesinin bu haftaki semineri Genel Merkezde 9 Nisan Cumartesi, saat 10:00 – 13:30 arasında gerçekleşti.
Projenin eğitim yürütücüsü Cihangir İşbilir’in moderatörlüğünde gerçekleşen seminerde bu hafta öğrencilerin sunumları devam etti. Öğrencilerimizden sırasıyla; Emine Peker, Mustafa Çakmakçı, Sümeyye Bozdaş, Sultan Akkaş, Özgül Beyazkoç sunumlarını yaptılar. Balkanlar ile ilgili kitaplar okuyan ve araştırma yapan öğrenciler, harita ve hazırladıkları slaytlarla sunumlarını desteklediler.
Yoğun katılımın olduğu program, Cihangir İşbilir’in sunum değerlendirmeleri ile son buldu.IMG_7551 IMG_7556 IMG_7559 IMG_7566 IMG_7568 IMG_7571 IMG_7573 IMG_7576 IMG_7550