"Kayıp Mirasımız" Projesi, Öğrenci Sunumlarıyla Devam Ediyor - Yeni Dünya Vakfı

"Kayıp Mirasımız" Projesi, Öğrenci Sunumlarıyla Devam Ediyor

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2016

Yeni Dünya Vakfının; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek kapsamında düzenlediği “Kayıp Mirasımız Endülüs, Afrika ve Balkanları Tanı(tı)yoruz” projesi bu hafta da öğrencilerin sunumlarıyla Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezinde gerçekleşti.
Her cumartesi düzenlenen program, 23 Nisan Cumartesi Günü; öğrencilerden Betül Tanrıverdi, Fatma Selika Tuğ, Rümeysa Boyalıklı, Sümeyra Efe, Serdar Hizarcı, Güler Semra Sendinç, Nagehan Öztürk’ün sunumlarıyla yapıldı. Okudukları kitaplardan edindikleri bilgileri, slayt ve harita desteği ile aktaran öğrenciler; Balkan Coğrafyasıyla ilgili önemli konulara değindi.
Program, proje eğitim yürütücüsü Cihangir İşbilir’in değerlendirmeleri eşliğinde nihayet buldu.5 1 2 3 4