Haberler >

Kahta Şubesi Gıda Kolisi Yardımı - Yeni Dünya Vakfı - Adıyaman Şubesi

Ramazan ayı boyunca Kahta Şubemiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı dağıtılacak. Her yıl bu mübarek aylarda kardeşlerimizin yanında oluyoruz. Bu yıl da “Yeni bir dünya için çalışıyoruz” sloganıyla yürüttüğümüz kampanya ile binlerce mazlumun kapısını çaldık.

Yeni Dünya Vakfı, 11 Ayın Sultan Ramazan’ın simgesi haline gelen ve hayırseverlerin değerli bağışları olan gıda paketlerini, gıda ve yiyecek konusunda sıkıntı yaşayan binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırmaktadır.

Yurt İçi Gıda Yardımı için yapılan bağışlar, ülkemizde yaşayan mazlum ve yardıma muhtaç insanların sofralarını bereketlendirmektedir.

Bağışlarınızla ihtiyaç sahiplerine ulaşacak gıda paketleri, bir ailenin gıda ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanmaktadır. Hayırseverlerin desteklerini ülkemizde bulunan 19 şubemizin yardımıyla binlerce aileye ulaştırdık. Amacımız, kardeşlik bilincinin pekiştirilmesini geliştirmek. Bu hususta çalışmalarımıza hız kesmeden etmeye devam edeceğiz.

Adıyaman Yeni Dünya Vakfı Kahta Şubesi olarak kentteki yardımsever iş adamlarının da desteğini aldık. Hızlıca birbirinden hayırlı hizmetleri gerçekleştirmek üzere harekete geçtik, çalışmalarımız devam edecek.

#YeniBirDünyaİçinÇalışıyoruz????