Etkinlikler >

Kadir Gecesi Özel - Yeni Bir Dünya İçin Çalışıyoruz - Yeni Dünya Vakfı

Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve ”bin aydan hayırlı’‘ olarak kabul edilen Kadir Gecesi‘nde, vakfımızın özel yayınlarından biri olan ‘Kadir Gecesi Özel’ programı izleyiciyle buluştu.

“Sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu gece” olarak kabul edilen Kadir Gecesi’nde, Ayasofya’dan Sorumlu İstanbul İl Müftü Yrd. Ahmet Aktürkoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen programımız büyük ilgi gördü.

Program sürecinde 96 hatimin duası, ilahiler ve Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.