Kadın Kolları >

Kadın Kollarında İletişim, İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı

5555555

Yeni Dünya Vakfı Kadın Kolları “Teşkilat İçi İletişim ve Koordinasyon” amaçlı kahvaltılı programla; 13 Aralık Cumartesi günü vakfın genel merkez binasında öğrencilerle bir araya geldi. Mazlumder İstanbul Genel Başkanı Cüneyt Sarıyaşar’ın eşi Nuran Sarıyaşar ve vakıf dışından misafirlerin de katıldığı programda; vakıflar arasında iletişim ve işbirliği geliştirmenin önemi üzerine fikir teatisinde bulunuldu. “İnsan Hakları Haftası” olması münasebetiyle; bu konudaki sivil toplum çalışmaları hakkında bilgi paylaşıldı.
Ardından her hafta mutad olarak devam eden “İslâm Dünyası Semirleri”nin bu haftaki oturumuna geçildi.

155555