21

Vakfımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile koordineli olarak Japonya’dan gelen 25’i genç toplamda 30 kişilik heyeti karşıladı. Program, misafirlerin Anadolu misafirperverliği içerisinde sıcak bir şekilde karşılanması ve sıcak sohbet havasında başladı ve sona erdi.
Program esnasında  tarihimizden, kültürümüzden ve vakıf geleneğimizden bahsedildi ve misafirler bilgilendirildi. Müziğimizden  Ney’in tanıtımı ve dinletisinin yanında tatlılarımızdan Baklava, Osmanlı macunu, Lokum ikram edilerek kültürümüzü ve ülkemizi tanıttık ayrıca Figüranlarla Osmanlı kıyafetleri tanıtıldı ve misafirlerimiz kıyafetleri deneyerek ziyaretten ayrı bit haz aldılar.
Ziyaret sonunda karşılıklı hediyeleşmelerin yanında misafirlerimizin ve Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerinin taktirlerini alarak hatıra fotoğrafı ile programı sonlandırdık.

22

88888888888888888