yenidunyavakfi_duyuru
Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi  Yönetim Kurulu  06 Aralık 2014 Cumartesi günü yaptığı olağan toplantıda aşağıdaki kararı almıştır: “Ankara ve İstanbul’da devam etmekte olan “Sağlam Genç, İradeli Lider” İslam Dünyası seminerlerine Bursiyerlerimizin aylık bazda en az %50 katılımı zorunludur. Seminerlere mazeretsiz % 50 in üzerinde katılmaması durumunda bursiyerin o ay ki bursundan 1/3 kesintiye gidilecektir.”

Yine Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi  Yönetim Kurulu 10 OCAK 2015 Cumartesi günü yaptığı olağan toplantıda aşağıdaki kararı almıştır: “Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi olarak düzenlediğimiz “Sağlam Genç, İradeli Lider” İslam Dünyası seminerleri İstanbul’da 24 OCAK 2015 tarihinden başlayarak 30 MAYIS 2015 tarihine kadar 2 haftada bir olarak,Cumartesi günleri 13:00-16:00 saatleri arasında Eminönü Halk Eğitim Merkezinde (Eski MTTB Genel Merkez Binasında) devam edecektir.
İstanbul’daki bursiyerlerimizin bu duruma göre ayda en az 1 seminere katılımı gerekmektedir. Aksi taktirde öğrencilerimizin burslarından Yönetim Kurulunun ilgili kararı gereği kesintiye gidilecektir.”

Bursiyerlerimizin seminerlere katılımını bekler derslerinde başarılar dileriz…

NOT: Daha evvel ilan edilen İslam Dünyası Seminerleri Programı,devam zorunluluğu olmamakla beraber 17 OCAK 2015 tarihinden itibaren yine 2 haftada bir olarak,Cihangir İşbilir’in sunum ve gözetimleri ile Vakıf Genel Merkezinde devam ettirilecektir.

Bir Yanıt bırak

Translate »