Kurumsal >

İslam Dünyası Seminerleri'nin Bu Haftaki Konuğu Musa Kulaklıkaya Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Yeni Dünya Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Sağlam Genç, İradeli Lider Projesi’ çerçevesinde gerçekleştirilen İslam Dünyası Seminerleri devam ediyor.
Ankara’da Hacı Bayram Cami Konferans Salonu’nda iki hafta da bir pazar günü düzenlenen seminerlerin bu haftaki konuğu İslam Ülkeleri İstatistik Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar ve Eğitim Merkezi (SESRIC) Genel Direktörü Büyükelçi Musa Kulaklıkaya oldu.
Musa Kulaklıkaya genç katılımcılara yaptığı konuşmada ‘Ülkelerin Kullandığı Yumuşak Güç Bağlamında Türkiye’nin Dış Politikası’ adlı bir sunum yaptı. Kulaklıkaya, genç katılımcılara Türkiye’nin dış politikadaki yeni stratejilerini ve Türkiye’nin yurt dışındaki önemini anlattı.
Seminere Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Rabia Platformu Koordinatörü Cihangir İşbilir ve vakıf yöneticilerinin yanı sıra gençlerde yoğun ilgi gösterdi.
IMG_7767
IMG_7768