Sağlam_irade_genc_lider

Yeni Dünya Vakfı’nın düzenlediği “İslam Dünyası Seminerleri” herkesin katılımına açık olarak devam ediyor.Toplam 32 hafta sürecek olan program İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilmesine rağmen farklı şehirlerde yaşayan ve okuyan öğrenciler tarafından dahi büyük ilgi ve katılımla takip ediliyor.
Bu öğrencilerimizden biri Kırklareli’nden Esra ÇELEBİ diğeri ise Antalya’dan Ayşenur GÜNDOĞAR Onların seminerlerimizle ilgili düşünce ve yorumlarını sizinle paylaşıyoruz..

787878 (600 x 400)

Ayşenur GÜNDOĞAR

Yıldız Teknik Üniversitesi

Dünyadaki siyasal ve sosyal olayları yakından takip etmek ve bunlara yorum yapabilmek için katılıyorum. Seminerleri faydalı buluyorum,beni araştırmaya sevk ediyor.

“Yeni Dünya Vakfı ‘na böyle bir projeye desteklediklerinden dolayı ve ayrıca Cihangir Hocama çok teşekkür ediyorum…”

797979 (600 x 400)

Esra ÇELEBİ
Kırklareli Üniversitesi
İlk seminerin başlığı çok ilgimi çekti. Başta seminerlere katılırken biraz tedirgindim ama sonra dinledikçe ilgimi çekmeye başladı.
Bilgiye meraklı biri olarak bu seminerlerden istifade etmem gerektiğini düşündüm. Üniversitem Kırklareli’nde olsa dahi elimden geldiği kadar kaçırmamaya özen gösteriyorum.
“Yeni Dünya Vakfı ‘na ,Cihangir Hocamıza ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”