13.05.2015 tarihinde düzenlemiş olduğumuz İstihdam Kariyer ve Girişimcilik Seminerimizin konuşmacısı İşkur İstanbul İl Müdürü Sayın Muammer Coşkun’du.Seminere vakfımızın üyeleri ve bursiyer öğrencilerimiz katıldılar. Sayın Muammer Coşkun öğrencilerimizin meslek ve kariyer planlamasında nasıl bir yol izlemeleri gerektiği ve hangi sosyal haklarının bulunduğu konusunda bilgiler aktardı. Seminerimiz, katılımcıların Sayın Coşkun’a soru ve cevaplarıyla devam etti. Coşkun ayrıca 2014’te 600 Bin kişiye iş imkanı 2015 yılında 1 Milyon kişinin işe yerleştirilmesini hedeflediklerini, Türkiye’de işsizlik değil mesleksizlik sorunu olduğunu belirtti. Davete icabet buyuruan İşkur İstanbul İl Müdürü Sayın Coşkuna günün anlam ve önemine ithafen Mütevelli Heyet Üyemiz Halil İbrahim Demir hediye takdim etti. Sayın Coşkun Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Cokyaşar nezdinde tüm Yeni Dünya Vakfı ailesine ev sahipliği için teşekkür etti.