İSKİ GENEL MÜDÜRÜ KEFKEN’DE - Yeni Dünya Vakfı

İSKİ GENEL MÜDÜRÜ KEFKEN’DE

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2016

İSKİ Genel Müdürü Fatin Turan, Yeni Dünya Vakfı Geleneksel Kefken Kampı’nı ziyaret etti.
Dün gece geç saatlerde de olsa İstanbul’dan Kocaeli’ndeki kampa gelerek, Vakıf Başkanı Mahmut Göksu ve öğrencilerle bir araya gelen Turan, kamp alanında yaptığı kısa incelemenin ardından üniversite öğrencileri ile sohbet etti.
Türkiye’nin içinden geçtiği bu sıkıntılı süreçte özellikle gençlerin motivasyonu ve eğitimlerine odaklanabilmeleri için bu tip sosyal faaliyetleri çok önemsediğini ifade eden Turan, kampı da bu maksatla ziyaret ettiğini ve öğrencilerin bu kampta iyi ve kalıcı dostluklar kuracaklarına inandığını söyledi.
Gençlerin kendilerini güncellemelerini ve donanımlı olmaları gerektiğini söyleyerek, kendi hayatından bazı örneklerle tecrübelerini paylaşan Turan, vakfın bu tür faaliyetlerinde üzerlerine düşen ne varsa yapmaya gayret edeceklerini ifade etti.
Gençlerin sorularıyla sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbet sonrası Turan, gece geç saatlerde kamptan ayrıldı.
image-1
image-2