X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Yeni Dünya Vakfı >

İşak 7. Buluşması Önemli Kararlar İle İcra Edildi

İŞAK 7. BULUŞMASI ÖNEMLİ KARARLAR İLE İCRA EDİLDİ.
Yeni Dünya Vakfı İşadamları Konseyi (İŞAK) 12 Mart Cumartesi günü, Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezinde 7. Toplantısını gerçekleştirdi.
Akşam yemeğini birlikte yiyen katılımcılar daha sonra toplantı için Mihmandar Salonuna geçtiler.

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi kelam anabilim dalında öğretim üyesi olan Doç. Dr. Arif Aytekin üyelerin güncel meseleler hakkında yönelttikleri soruları cevaplandırdı ve daha evvel başladığı mezhepler tarihi dersini işlemeye devam etti.
Daha sonra bu oturumun özel konuğu olarak davete icabet buyuran İstanbul Defterdarı Fahrettin Demirci,geçmişten günümüze Defterdarlığın görev ve yetkileri ile ilgili önemli bir sunum yaptı. Sunum sonu üyelerden gelen soruları cevaplayan Sayın Defterdar kendisini misafir eden Genel Başkan Mahmut Göksu ve İŞAK üyelerine teşekkür etti.
Genel Başkan Göksu, Arif Hoca ve Sayın Defterdar’a katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. Aynı gün “Yeni Dünya Buluşmaları” kapsamında konferans veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Hayri Baraçlı’nın programından bahseden Göksu, Sayın Genel Sekretere İstişare Kurul üyeliği teklifinde bulunduğunu ve zat-ı alininde bunu müspet karşıladığını söyleyerek aynı teklifi İstanbul Defterdarı Sayın Demirci’ye de sundu.
Sayın Demirci ise bu sürpriz tekliften onur duyduğunu ifade etti.
Genel Başkan Göksu , İŞAK’ın vakıf nezdinde anlam ve önemini vurgulayarak bu oluşumun artık daha kurumsal bir yapıda devam etmesi gerektiğini bunun içinde uzun istişareler neticesinde Vakıf Yönetim Kurulunun aldığı karar ile İŞAK Yürütme Kurulu Başkanı olarak Flekssit Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kızılöz’ün atandığını ilan etti.
Ahmet Kızılöz’ün İŞAK Başkanı sıfatı ile Konsey üyeleri ile yapacağı değerlendirmeler sonunda Yürütme Kurulunun oluşturulacağını söyleyen Göksu, kararın vakıf için hayırlı olmasını dileyerek Kızılöz ve ekibine başarılar diledi.
Açıklanan karar sonrası üyeler ile tebrikleşen Kızılöz, kendisini bu göreve layık gören başta Genel Başkan Mahmut Göksu olmak üzere Onursal Başkan Halil İbrahim Demir, mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarını arz etti. Tüm konsey üyelerinin başkanlık görevini hak edecek şart ve özelliklere sahip olduğunu belirten Kızılöz, İŞ olarak, kardeşlik hukuku ve el birliği ile olağanüstü bir gayret sarfedeceklerinin sözünü verdi. İlk icraat olarak mekan sorununa tez zamanda bir çözüm bulmak gerektiğini ifade eden Kızılöz, bunun için destek isteyerek, kararın hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan diledi.
Arif Hoca’nın duası ve aile fotoğrafının çekimi ile program nihayete erdi.
İş Adamları Konsey Başkanı Sayın Ahmet Kızılöz
1965 Yeşilhisar/Kayseri doğumluyum.
Evli ve 3 çocuk babasıyım.İlk,orta ve lise öğrenimini Kayseri’de yaptım.1970’de Taekwondo sporuna başladım.İlk,orta ve lise öğreniminden sonra kendi firmamız olan Flekssit Group Bünyesi’nde  ticarete atıldım.
1985  taekwondo hakemliğini kazandım.Sporculuk yanında , hakemliğime devam ettim.1996 Türkiye Genelinde en başarılı hakem seçildim.Türkiye Genelinde resimli kitaplarım var.
Taekwondo Federasyonu Komitesinde görev yaptım.
Genel Merkez Musiad Dayanıklı Tüketim Komitesi’nde görev yaptım.
Genel Merkez Askon Kurumsal İlişkiler Başkan yardımcılığı yaptım.
İstanbul Emniyette önleyici Ekipler Ve Yunuslar Derneği’nin kurucu başkanıyım.
Kayserililer Derneği’nin üyesiyim.
Omsiad(Türkiye Ofis Mob. Derneği) yönetimindeyim.
Mosfed (Türkiye Mob. Federasyonu) yönetimindeyiz.
Deik(Dış İşleri Ekonomik İlişkiler Kurulu)  üyesiyim.
Deik Kamerun İş Konseyi başkan yardımcılığı yaptım.
Deik Nijerya İş Konseyi Başkan yardımcılığı yapıyorum.
Deik Etiyopya İş Konseyi Yürütme Kurul üyesiyim.
Deik Gana İş  Konseyi  Yürütme Kurul üyesiyim.
Yeni Dünya Vakfı üyesiyim.Yeni Dünya İş Adamları Konseyi başkanlık görevine getirildim.
2013’de Moskova’da RTİB(Rus-Türk İş Adamları Birliği)üyesiyim.
Sayın Cumhurbaşkanı’mdan  , 2010 yılında İç ve Dış yatırımlarımızdan dolayı yılın başarılı İş Adamı plaketi aldım.
Flekssit Group’un Yönetim Kurulu Üyesiyim.Bazı şirketlerimizin Genel Müdürlüğü’nü yapıyorum.
Türkiye’ye Dünya Altın Kalite ödülünü kazandıran , 50 Yıllık geçmişi olan ,Flekssit Büro Mobilyaları ünvanlı firmamızda ülkemizde ve insanlık alemine hizmetimizi devam ettiriyorum.
Yeni Dünya Vakfı İş Adamları Konseyi (İŞAK) Başkanı: Ahmet KIZILÖZ
Kabul Et