İlim Yayma Cemiyeti'ni Seyrantepe'de bulunan Genel Merkezlerinde ziyaret ettik

1951 yılından beri millî ve manevi değerlere sahip,ilim ve irfan sahibi bir nesil yetişmesi için çabalayan,zamanının tüm imkansızlık ve menfî şartlarına rağmen olağanüstü işlere imza atan İlim Yayma Cemiyeti’ni Seyrantepe’de bulunan Genel Merkezlerinde ziyaret ettik. Türkiye’de ilk İmam Hatip Lisesini açan Cemiyet, Yeni Dünya Vakfı olarak stratejik ortaklarımız arasında yer alıyor.
Vakıf senedimizde yer alan ilgili madde gereğince Yeni Dünya Vakfı herhangi bir sebeple faaliyetlerini durdurma kararı alırsa kendisine ait tüm gayrimenkul ve değerler kardeşten öte tecrübesi ile bir “abi” kuruluş olan İlim Yayma Cemiyeti’ne geçecek. Bizi misafir ederek yeni çıkacak YDV bülteni için röportaj sorularımızı cevaplayan Cemiyet Başkanı Sayın Yusuf Tülün’e çok teşekkür ediyoruz.
3