Iğdır Şubesi Gıda Kolisi Yardımı

Hayırsever bağışçılarımızın teslim ettiği yardımları  yoksul, talebe ve yetime ulaştırıyoruz. Ramazan yardım çalışmaları kapsamında yine hayırseverlerin desteğiyle binlerce yoksulun kapısını çalarak ramazan sevincini yaşatıyoruz. Binlerce kumanyayı Zekat, fitre, fidye, sadaka, iftar, ramazan kumanyası yardımları kapsamında gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, ramazan bereketini yoksul ve mazlum coğrafyalara taşıdık.

Salgın tüm dünyada etkisini devam ettirirken ihtiyaç sahiplerinin omzundaki yüklerde arttı. Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi, hayırseverlerin destekleri ile her yıl olduğu gibi bu Ramazan da yükleri hafifletmek ve dertlere derman olmak için çalışıyor. Yapılan destekler sayesinde Iğdır’da ihtiyaç sahiplerine ulaşacak kumanya paketleri, aileleri sahur ve iftar sofralarında bir araya getirecek. Bir ailenin bir aylık ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanan kumanya paketleri, Iğdır’ın ihtiyaç durumuna göre belirlenen temel gıda maddelerinden oluşuyor.

Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi olarak kentteki yardımsever iş adamlarının da desteğini aldık. Hızlıca birbirinden hayırlı hizmetleri gerçekleştirmek üzere harekete geçtik.