X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Duyurular >

HALEP İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Yüzbinlerce insanın hayatını kaybettiği ve milyonlarca insanın yurtsuz bırakıldığı Suriye’de, özellikle Halep kenti son günlerde gözü dönmüş zalimlerin gerçekleştirdiği katliamlara maruz bırakılıyor. Bir avuç alana sıkışmış olan Müslümanlar; gıda ve tıbbi malzeme olmadığı için ölümle karşı karşıya! Soğuk havalar ve kana susamış örgütler yüzünden sivillerin tahliyesi için açılan koridorlar da ölüm yoluna dönüşmüş durumda…
Batı’da çocuklar çam ağaçları süsleyip Noel Baba beklerken, Halepli çocuklar babalarının cansız bedenlerini ebediyete uğurluyorlar. Halep’te yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizin feryadına her Müslümanın kulak kesilmesi, bu feryadını duyan herkesin “Dayanın! Geliyoruz…” demesi gerekiyor.
Geçmişte ecdadımızla omuz omuza vererek zalimlerle kahramanca savaşan Halep halkı, bugün kardeşlerinin yardımını bekliyor.

Biz de Yeni Dünya Vakfı olarak kardeşlerimizin imdadına yetişmek ve yaralarına merhem olabilmek için yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz.
Yardımsever vatandaşlarımız ve vakıf gönüllüsü kardeşlerimiz;
Vakıfbank Cağaloğlu Şubesi TR64 00015 0 0158007303803522 numaralı hesaba yapacağınız nakit yardımlar, Halep’te yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize; su, gıda, ilaç, giysi ve battaniye olarak ulaştırılacak.
Ayni yardımlarınız için ise şube ve temsilciliklerimiz ile aşağıdaki linke tıklayarak iletişime geçebilir, yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.
İLETİŞİM

Kabul Et