YDV Ankara Şube Kadın Kolları’nın düzenlediği aylık İlim Meclisi Sohbet Programına bu ay Yazar Nurdan Damla konuk oldu. Aşka Adanmış Bir Ömür Hz. Hatice, Sabır ve Vefa Timsali Hz. Zeyneb, Sebe Kraliçesi Belkıs, Aşkın Gül Bahçesi, 365 Günde Sevgili Peygamberim, Muhteşem Peygamberim kitaplarının yazarı Nurdan Damla YDV Hacı Bayram Şubesinde hanımlarla bir araya geldi.
Yazar Nurdan Damla Hz. Hatice’nin hiç bilmediğimiz yönlerini anlatırken, Hz. Hatice Kitabını yazmadan önce 6 sene araştırma yaptığını da bildirdi. Damla Hz. Hatice’nin 8 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya geldiğini, İbrahimi din üzerine eğitim almış ahlaklı ve erdemli bir hanım olarak yetiştiğini, bu sebeple “Tahire” lakabını aldığını, Hira Mağarası günlerinde Efendimize hep destek olduğunu, ince zevkli ve sanata düşkün olduğunu, Efendimizin Hz. Hatice’ye karşı olan sevgisini ve vefasını anlatarak günümüz hanımlarına Hz. Hatice’nin model olması gerektiğini vurguladı.
Programın sonunda Nurdan Damla ile söyleşi imkanı bulan üniversiteli öğrenciler kitaplarını imzalatmak için de sıraya girdi.
İlim Meclisi Sohbet Programları YDV Ankara Hacı Bayram Şube’de her ayın ilk haftası olarak düzenlenmektedir.İ.M. NURDAN DAMLA (4) İ.M. NURDAN DAMLA (13) İ.M. NURDAN DAMLA (2) İ.M. NURDAN DAMLA (22) İ.M. NURDAN DAMLA (1)