Gölbaşı Şubesi Gıda Kolisi Yardımı

Yeni Dünya Vakfı, 11 Ayın Sultanı bu Ramazan’da da yoksulları unutmadı, hayırseverlerin değerli bağışları ile gıda paketlerini, ihtiyaç sahibine ulaştırdı.

Yeni Dünya Vakfı Adıyaman Gölbaşı Şubesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine 407 adet gıda kolisi yardımı yaptı..

paylaşmak mutluluktur. Yardımlaşmanın ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı mübarek ramazan ayında şubeler marifetiyle ihtiyaç sahiplerine bu faaliyetini yoğun şekilde yürütmektedir.

Yeni Dünya vakfı İmkanı olanla ihtiyacı olan arasında köprü olmayı kendisine Şiar edinmiştir. Bu iyilik hareketine infak veya istifade ederek destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin…

#YeniBirDünyaİçinÇalışıyoruz