GİRESUN TEMSİLCİLİĞİ HIZLANDI - Yeni Dünya Vakfı

GİRESUN TEMSİLCİLİĞİ HIZLANDI

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 14 Mart 2017

Son dönemde çalışma ve faaliyetlerine hız veren Giresun Temsilciliği, bu haftayı da dolu dolu geçirdi.

Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsil Heyeti, öğrenciler ile bir araya geldi.

Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsil Heyeti Başkanı Milletvekili Sabri Öztürk’ün de katıldığı buluşmada faaliyet planlaması yapılırken, öğrencilerin görüşleri de alınarak ortak bir değerlendirme bulunuldu. Yeni Dünya Vakfı’nın hizmet ve faaliyetlerini her geçen gün artırdığına dikkat çeken Öztürk, katkı ve özverilerinden ötürü vakıf üye ve öğrencilerine teşekkür etti.
Genc-i Nihan Buluşmaları başladı.
Öte yandan Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsilciliği Gençlik Kolları, Genc-i Nihan adı ile başlattıkları programın ilkinde Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatını konuştular. Vakıf binasında gerçekleşen programda, Erbakan’ın siyaset tarihinde önemli bir isim olduğunun ve ortaya koyduğu mücadelenin önemine vurgu yapıldı.
Giresun’da gerçekleştirilen programların yanı sıra ziyaretler de devam ediyor. Giresun Temsil Heyeti, Yönetim Kurulu Üyelerinden Av.Nuri Karaman’ı işyerinde ziyaret ettiler.