Gençlik Ekibi >

GİRESUN GENÇLİK KOLLARINA ZİYARET

Giresun AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Habil Büyüktaş ve yönetimi, Yeni Dünya Vakfı Giresun Gençlik Kollarını ziyaret ettiler.
Yaklaşan referandum öncesi STK temasları kapsamında Yeni Dünya Vakfı Giresun Gençlik Kolları Başkanı Cihat Akgüre ile istişarede bulunan Büyüktaş, sivil toplum faaliyetleri konusunda da değerlendirmede bulundu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden Akgüre ise, sivil toplum kuruluşları ve gençler olarak devletin ve milletin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını ve yükü omuzlamak için çaba sarf ettiklerini belirterek, ziyaretlerinden ötürü Büyüktaş ve yönetimine teşekkür etti.
IMG_1146