Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsilciliği Gençlik Kolları, 2017 yılı faaliyet planlamalarını tamamlamak için toplandı.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı ile birlikte vakıf faaliyetlerine yeniden hız veren Giresun Gençlik Kolları, periyodik olarak düzenlendikleri ‘Kariyer Sohbetleri’nin yanı sıra gençlerin fikri ve kariyer gelişimlerine katkıda bulunacak yeni faaliyet ve programlar için de etkinlik takvimi oluşturdular.

Devam eden faaliyetleri değerlendirdiklerini ve gerçekleştirecekleri yeni faaliyet ve programların ise planlamasını tamamladıklarını ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Cihat Akgüre, genç nüfusun ve öğrenci potansiyelinin fazla olduğu Giresun’da, Yeni Dünya Vakfı ailesine daha geniş ve nitelikli katkılarda bulunacaklarını belirtti. Kendilerini ve genç arkadaşlarını sosyal ve eğitsel anlamda geliştirme gayretinde olduklarını vurgulayan Akgüre, vakıfların esasına uygun olarak hayırlı ve faydalı hizmetlerde bulunmayı sürdüreceklerini söyledi.

img_0318
img_0313