GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE TOPLANTISI - Yeni Dünya Vakfı

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 16 Haziran 2021

SAKARYA’DA GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE TOPLANTISI

Genel Başkan Mahmut Göksu ve Genel Merkez Heyeti, Sakarya Şubemizi ziyaret ederek yeni atanan Şube Başkanı Şahin Karaaslan’ı tebrik etti ve şube yöneticileriyle buluşarak geniş kapsamlı istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, eski şube başkanı Ali İnci, vakıf genel merkez ve şube yöneticileri katılım sağladı. Başkan Göksu’ya Genel Merkez’den Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanı Hamza Gönenç, Komisyon Başkanı Yunus Yıldırım, İdari Koordinatör Serhat Yılmaz, Mali Koordinatör Emine Turan, Vakıf Mali Müşaviri Harun Geylani eşlik etti.

16 Haziran 2021 Çarşamba günü sabahı Sakarya Ramada Hotel’de kahvaltı ile başlayan programın ardından Sakarya Şube Yöneticileri ile istişare toplantısı yapıldı.

Açılış konuşması yapan yeni Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan, “Değerli arkadaşlar, bu toplantı toplantı öncesi faaliyete geçireceğimiz şube binamız ve gençlik merkezini Genel Merkez heyetiyle birlikte gezdik, Genel Başkan memnuniyetini ifade etti. İnşallah buraları beraber realize edeceğiz. Bugün birlikte olmaktan son derece memnun oldum. Yeni aldığım bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğim. İyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ediyor, dualarınızı bekliyorum.” dedi.

Eski Başkan Ali İnci ise yaptığı konuşmada, ”Şahin Karaaslan’a güvenerek görevi devrediyorum, başarılar dilerim.” dedi.

Ardından selamlama konuşması yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce: “Yeni Dünya Vakfı’nın güzel çalışmalarını yakinen biliyorum, başarılar diliyorum. İnşallah Sakarya’mızda bu seçkin heyetle birlikte YDV’nin hizmetlerinden nasibini alacaktır. Yeni şube başkanı Şahin Karaaslan ve heyetine başarılar dilerim” dedi.

Sonrasında katılımcılara hitap eden Başkan Göksu, “Önceki dönemlerde görev yapan Osman Aydın ve Ali İnci Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Şahin Karaaslan başkanımızla daha güzel işler yapılacaktır. Sakarya’da, bilgi birikim ve deneyimleriyle ve saygın kişilikleriyle öne çıkan şube yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. ” dedi.

Programın sonunda Başkan Göksu, vakfımıza verdiği manevi desteklerden ötürü Ekrem Yüce’ye, hizmetlerinden ötürü ise Eski Şube Başkanı Ali İnci’ye plaket takdim etti.

Çekilen toplu fotoğraf sonrası ise program sona erdi.