Screenshot_24
Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi’ne nezaket ziyaretinde bulunan Mali Müşavir Veys Demir, Adıyaman Temsil Heyet Başkanı Uğur Dündar, Genel Merkez Mezunlar Komisyonu Başkanı Mahmut Özçelik ve YDV’nın yeni üyelerinden Ali Dağdeviren; Genel Merkez Koordinatörü Yunus Bostancı tarafından ağırlandı. Ramazan-ı Şerîf ve Cum’a bereketiyle feyzlenen muhabbet, vakıf çalışmalarının geçmişi ve geleceğine ilişkin öneri ve iyi niyet temennileri ile kayda geçti.
Yeni Dünya Vakfı Cum’a’nın bereketiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Burs ve Mali İşler Komisyonu Üyesi Eyüp Yanık ile YDV ailesinin yeni üyesi Selim Topuz Genel Merkez’imizi ziyarette bulundular. Biz de hoş sohbetlerinden müstefîd olduk.
Günün son misafiri kardeş ülke kazakistandan İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) Üyesi Kazakistan Koordinatörü “Ykylas” Vakfı Başkanı, “Ruhani Hazine” Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Halilla Majanov oldu. Kardeş ülkenin selam ve muhabbetlerini getiren Majanov, Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Koordinatörü Yunus Bostancı tarafından hürmet ve samimiyetle ağırlandı.IMG_8240