Burs Sonuçları >

GENEL MERKEZ BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI (4.GRUP)

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen burs mülakatları sonucu, burs almaya hak kazanan isimler için dördüncü grup listesi de belli oldu. İlerleyen günlerde burs almaya hak kazanan diğer isimler de web sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.
Not: Burs almaya hak kazanan isimlerin en geç 04 Kasım Cuma gününe kadar, aşağıda belirtilen evrakları genel merkezimize teslim etmeleri gerekmektedir.
1- Nüfus cüzdanı veya süresi devam eden pasaport fotokopisi
2- Kendi adınıza Vakıfbank’ta açacağınız yahut eskiden var olan hesabınıza ait hesap cüzdan fotokopisi yada dekont
3- İlk defa burs alacak olanlar, 2016-2017 yılı için öğrenci belgesinin aslını
4- Daha önce vakfımızdan burs alan öğrenciler transkript belgesi