Genel Başkan’ın Sakarya ve Kocaeli Temasları

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2020

GENEL BAŞKAN’IN SAKARYA VE KOCAELİ TEMASLARI

Vakıf Genel Başkanı Mahmut Göksu,  Mütevelli Heyet Üyesi Recep Yıldırım, Ankara İstişare Kurulu Başkanı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak ve Teşkilatlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Abdulsamet Aydın, Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Ali İnci ve Şube Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Ali İnci ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Göksu, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Pandemi nedeniyle bütün tedbir ve önlemleri aldıklarını ve toplantılara da ara verdiklerini belirten Genel Başkan Göksu, “Vakfımıza bağlı yurtlarda COVİD-19 önlemlerini en üst seviyeye çıkarttık. Bu sorumluluğumuzu hem kendimiz hem de öğrencilerimiz için aldık” dedi.

Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Ali İnci ise COVİD-19 tedbirleri nedeniyle toplantıları ertelediklerini belirterek, “Sakarya’yı ziyarete gelen genel başkanımızla birlikte çok kısıtlı bir grupla birkaç noktayı ziyaret edeceğiz.” dedi.

Sakarya ziyaretleri doğrultuda Genel Başkan Mahmut Göksu, Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat’ı makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Göksu’ya, Mütevelli Heyet Üyesi Sakarya eski Milletvekili Recep Yıldırım, Sakarya Şube Başkanı Sakarya eski Milletvekili Ali İnci, Ankara Şube İstişare Kurulu Başkanı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak ve beraberindeki vakıf heyeti eşlik etti. Ziyarette Genel Başkan Göksu, vakfın amacı, çalışmaları hakkında Bölge Müdürü Ziya Polat’ı bilgilendirdi. Bölge Müdürü Ziya Polat, bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vakfın çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Kocaeli’ne geçen Başkan Göksu, Görevlerine yeni atanan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ve Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy’u ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Göksu, samimi bir ortamda geçen her iki ziyarette de vakıf çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Ziyarete Teşkilatlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Abdulsamet Aydın ve Kocaeli YDV Kurucu Temsilcisi Av. Emre Arık eşlik etti.