Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Gümüşhane Belediye Başkanı ve Mütevelli Heyet Üyemiz Ercan Çimen’i ziyaret etti - Yeni Dünya Vakfı

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2014

60

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn.Mahmut Göksu, Gümüşhane Belediye Başkanı ve Mütevelli Heyet Üyemiz Sn.Ercan Çimen’i ziyaret etti.Beraberinde Yeni Dünya Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Sn.İsmail Hayal ve Yeni Dünya Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Toköz, İlyas Aydoğan,Şenel Kızılca, komisyon üyesi emekli milletvekili Ergun Dağcıoğlu, ile birlikte Çimen’i makamında ziyaret eden Genel Başkanımız Sn.Mahmut GÖKSU  burada Belediye çalışmaları ve Vakıf hizmetleri  hakkında bilgi aldı.

Yeni Dünya Vakfı’nın Gümüşhane’de çeşitli çalışmalarının olacağını ifade eden Genel Başkanımız , “ Biz burada Yeni Dünya Vakfımızın kök salmasını, buranın fikir hayatına, kültür hayatına, irfanına ve imar hayatına katkı vermesini arzu ediyoruz. Çünkü vakıf hizmetleri gönüllülük esasına göredir. Üniversite okuyan gençlerimiz ilgi alanımızdır. O gençlerimizi burada Gümüşhanevi Hazretlerinin ruhaniyeti ile buluşturmak, o duygularla o değerlerimizle onları tanıştırmak vakfımızın temel gayesidir.  İnşallah Yeni Dünya Vakfı bu hizmete  öncülük edecektir” diye konuştu.