Yaklaşık iki hafta İstanbul’da yoğun temaslarda bulunan Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu; beraberindeki heyetle pek çok kurum ve kuruluşa ziyaret gerçekleştirdi.
Genel Başkan Göksu 29 Aralık’ta İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Mehmet Karaca’yı ziyaret ederek başarılı öğrencilere yapılabilecek STK desteği üzerine istişarede bulundular.
30 Aralık’ta ise Genel Merkez Denetim Kurulu Başkanı – İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken ile başlayan ziyaretler, İstanbul Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret ile devam etti. Ziyarete Onursal Başkan ve Mütevelli Heyet üyesi Halil İbrahim Demir de iştirak etti.
Yeni yıla da aynı tempo ile devam eden Göksu 4 Ocak’ta KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım’a, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve Ahmet Şahin’e; ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Eski Başkanı- Kadir Topbaş’ın Danışmanı Sefer Kocabaş’a; son olarak da Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e ziyaretlerde bulundu.
6 Ocak’taki ziyaretlerle İstanbul temaslarını tamamlayan Genel Başkan bu ziyaretlere Arnavutköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Haşim Baltacı ile başladı. Arnavutköy Taşoluk Yeşil Camii Kur’an Kursu’nu da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Göksu günü Yeni Dünya Vakfı’nın 1996 yılındaki kurucularından Eyüp Erol’a vefa ziyaretinde bulunarak tamamladı.
Bu ziyaretlerde Genel Başkan’a eşlik eden heyette Mütevelli Heyet Üyelerinden Mustafa Akçay ve Mehmet Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çokyaşar,  Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Cüneyt Yüksel, Şenel Kızılca, Av. Fatih Çetin, Komisyon Bşk. Basri Özbay, Komisyon Üyesi Muhammed Sadi Öksüz  ve Genel Merkez Danışmanı İsmail Çardak da hazır bulundu.
30 Aralık vasip sahin toki ahmet sahin imar eski bldyeee byrmpsaa arnavutköy eyüp erol kurss