Yeni Dünya Vakfı Adıyaman Temsilciliği Haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Genel Başkanımız Mahmut GÖKSU nunda katıldığı geniş katılımlı verimli bir toplantı yaptı.
YDV Adıyaman Temsilciliği 26.01.2016 Salı günü Genel Başkanımız Mahmut Göksu’nun Adıyaman’a gelmesiyle sabah saatlerinde kurumları ziyareti ile başladı. Ziyarette Adıyaman Temsil Heyet Başkanı UĞUR DÜNDAR ve yönetim kurulu Üyeleri Genel Başkana refakat etti. Ziyaret ilk olarak Adıyaman İl Müftülüğü ile başlandı. İl Müftülüğünde Samsat Sahabi Safvan Bin Muattal Külliyesi inşaatı hususundaki mevcut durum ve yapılacaklar istişare edilip bilgiler paylaşıldı. Ardından Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaret edilip kurum amirleri ile Gençlik eksenli istişareler ve vakfın faaliyet alanları anlatılarak değerlendirildi. Ardında Vakfımıza destekte bulunan iş adamları ziyaret edildi. Gün içerisinde Memur-Sen, Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Belediye Başkanlığı ziyareti yapılarak Adıyaman özelinde kurumlar ile vakfın birlikte hareket etme konusu pekiştirildi.
Vakıf Temsilciliğimizde 18.00 da haftalık yönetim kurulu toplantısı Temsil Heyet Başkanı başkanlığında icra edildi. Toplantıya Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev KUTLU, Genel Başkanımız Mahmut GÖKSU ve istişare-yönetim kadrosu katıldı. Vakfın bekası ve yıllık planlarının olgunlaşması adına tüm katılımcılar fikirlerini beyan edilp iyi dileklerini sundular. Toplatıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kutlu Vakıf hizmetlerinin önemine değinerek teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Genel başkanımız Mahmut Göksu ise” hizmet etmenin ne zamanı ne kurvarı yoktur. Bu yol benliğin kalkıp biz demenin huzurunun yaşandığı yoldur. Bu bizim asli görevimizdir diyerek Adıyaman da ki çalışmalar konusunda bilgiler fikirler paylaşılarak toplantıya son verildi.IMG_0418 IMG_0410 IMG_0408 IMG_0402 IMG_0393 IMG_0384