Gençlik Ekibi >

Gençlik ve Kadın Kolları süre gelen çalışmalarını ve projelerini anlattı

Değerlendirme toplantısında yaptıkları faaliyetlerin sunumunu yapan gençlik ve kadın kolları başkanları, katılımcıların takdirini topladı. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Serpil Zeynep Öz, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Aydın, Ankara Kadın Kolları Başkanı Birsen Gözlü ve Ankara Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bulut çalışmaları konusunda bilgi verdiler.

Sunumlarda kadın ve gençlik kolları olarak çok sayıda etkinliğe imza atıldığı belirtildi. Sunumlarda bu etkinlikler arasında toplantılar, seminerler, tefsir ve fıkıh dersleri, ilmihal sohbetleri, anma etkinlikleri, huzurevi ziyaretleri, sunum ve tanıtımlar, çeşitli meslek temsilcileriyle görüşmeler, engellilere destek projeleri, sporsal faaliyetler ile dinlenme ve eğlenceleri olduğu belirtildi.

Vakfın etkin birimleri olarak çalışmalarını sürdüren gençlik ve kadın kolları başkanları, vakıf yönetiminden aldıkları destek için teşekkür ettiler. Ankara Kadın Kolları Başkanı Birsen Gözlü, Yeni Dünya vakfı olarak yarının yeni Türkiyesinde daha etkin, çağın gerisinde kalmadan yarını inşa eden örgütlü yapımızın ana dinamiği olan, inanç-değer ve dava bilinciyle bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür borçluyuz” dedi