Gençlik Kefken Kampında!

Yeni Dünya Vakfı,  2-6 Ekim tarihlerinde ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerin ve vakıf yöneticilerimizin katılımıyla geleneksel olarak düzenlediği Kefken Gençlik Kampı’nı bu yıl da dolu dolu bir programla tamamlandı.

Eğlenerek ve öğrenerek geçen gençlik kampı, yöneticilerimizin gençlere tecrübelerini aktardığı güzel bir ortam sağladı. Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Başkan Yardımcısı Recep Yıldırım, Başkan Yardımcısı Mustafa Üçüncü, Mütevelli Heyet Üyesi Mustafa Akçay, Mütevelli Heyet Üyesi Mehmet Çelik, Genel Merkez Koordinatörü Şafak Alacakoç, Genel Merkez Hukuk İşleri Komisyon Başkanı Abdulsamet Aydın, Genel Merkez İnşaat Emlak Komisyon Başkanı Abdulkadir Şengör, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Uğur Mutlu, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Sakarya Şube Başkanı Ali İnci, Kırşehir Şube Başkanı Ali Kaygısız, Bursa Şube Başkanı Tahsin Kara, Ankara İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Ak, Önceki Dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tarihçi-yazar Cevat Topkara gençlerle bir araya gelen isimler arasındaydı.

Kampımızın ikinci günü Tarihçi Yazar Cevat Topkara’nın Metafizik üzerine değerlendirmeleri ve gençliğe tavsiyelerinin olduğu konuşmasıyla başladı. Günün devamında Önceki Dönem Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kampı ziyaret etti. “Gençliği olmayan bir ülkenin geleceği olamaz” diyen Karaosmanoğlu, gençlikle beraber olduğu için mutlu olduğunu belirtti. Ayrıca “Hedefi olan, davası olan, umudunu yitirmemiş ve davasına büyük bir aşkla bağlanmış insandır genç. O yüzden hepimiz genç kalalım.” sözlerini de ekledi.

İkinci günün akşamında Genel Başkan Mahmut Göksu eşliğinde Şube Başkanları vakıf çalışmalarını sundular. Gençler söyledikleri ezgilerle geceye renk kattılar.

Kampın son 2 günü dolu dolu etkinliklerle tamamlandı. Futbol, voleybol, masa tenisi ve münazara turnuvalarıyla başlayan samimiyet ortamı havuz ve deniz etkinlikleri, el sanatları ve geleneksel okçuluk etkinliği ile pekişti. Ayrıca Sakarya Şube Başkanımızın gençlerle güreşmesi de kampa renk kattı.