GELENEK SÜRÜYOR; KEFKEN 2016 KAMPI BAŞLADI! - Yeni Dünya Vakfı

GELENEK SÜRÜYOR; KEFKEN 2016 KAMPI BAŞLADI!

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2016

Yeni Dünya Vakfı tarafından düzenlenen Kefken Kampı, dün ilk kafilenin kamp alanına ulaşmasıyla birlikte başladı.
Geçtiğimiz yıllardan itibaren düzenlenmeye devam edilen Kefken Kampı için bu yıl yine çok sayıda öğrenci başvuruda bulundu. Genel Merkez personelimiz eşliğinde dün(Pazartesi) ilk kafile kamp alanına ulaşırken, haftaiçi yine çeşitli illerden gelecek kafileler de, 02 Ekim Pazar gününe kadar Kefken’de keyifli ve verimli bir kamp programı geçirecekler.
Öğlen saatlerinde kampa ilk yerleşen kafiledeki öğrencilere, birbirlerini tanıma ve kamp alanını keşfetmeleri için serbest zaman verilirken, daha sonra programlanan sportif faaliyetlere geçildi. Özellikle kurulan takımlar arasında yapılan futbol maçları büyük ilgi toplarken, akşam yemeğinin ardından ise öğrenciler, önceden planlanan programlar kapsamında yer alan “Beraber yaşama ahlakı” konulı sohbete katıldılar. Kocaeli Başiskele Başvaizi Muhammet Yıldız’ın gerçekleştirdiği sohbet sonrası açık alanlarda gruplar halinde oturan gençler çay eşliğinde sohbetlerini sürdürdüler.
Kamp boyunca öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılı öncesi, daha dinç ve motive olmuş bir şekilde okullarına başlamaları için vakfımız personeli tarafından titizlikle hazırlanan program ve aktiviteler gerçekleştirilecek. Ayrıca tüm hafta boyunca çeşitli illerden kampa katılım devam edecek.
Kefken Kampı’nda birbirinden değerli; Bürokrat, gazeteci, yazar, vaiz ve daha birçok konuşmacının da katılımıyla yaklaşık 200 üniversite öğrencisi ile kaynaşma fırsatı bulacaklarını söyleyen Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mahmut Göksu da, kampın verimli ve hayırlı geçmesi temennisinde bulunarak tüm öğrencilere hoş geldiniz mesajı iletti.
14409929_1665919723724195_6754171033665079077_o
14425423_1665918993724268_4568398867998497183_o