Facebook Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Programı - Yeni Dünya Vakfı

Facebook Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Programı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 24 Haziran 2022

Meta Türkiye’nin, sivil toplum kuruluşlarına destek olabilmek amacıyla düzenlediği İyilik için Meta isimli yeni programa, vakfımızın Tanıtım ve Medya İletişimi’nden sorumlu Birim Başkan Yardımcısı Mehmet Yusuf BALIK katıldı.

Bu kapsamda ilk olarak Meta uzmanlarıyla sivil toplum kuruluşlarının buluştuğu online etkinliğin ilki 16 Haziranda gerçekleştirildi. Etkinlikte STK’ların Meta platformlarını en etkin bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacak kısa eğitimlerden bahsedildi. Ele alınacak konular arasında hesap ve reklamların yönetimi, ölçümleme, kreatif ipuçları, içerik üreticileriyle işbirlikleri gibi konular yer aldı. Etkinlikte ayrıca, İyilik için Meta programı kapsamında sağlanacak hediye reklam kuponları, özel e-öğrenme kaynakları vb. diğer fırsatlara ilişkin duyurular da yapıldı.