BURSİYERLERİMİZİN DİKKATİNE ! - Yeni Dünya Vakfı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 7 Aralık 2014

BURSİYERLERİMİZ

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi  Yönetim Kurulu  06 Aralık 2014 Cumartesi günü yaptığı olan toplantıda aşağıdaki kararı almıştır. “Ankara ve İstanbul’da devam etmekte olan “Sağlam Genç, İradeli Lider” İslam Dünyası seminerlerine Bursiyerlerimizin aylık bazda en az %50 katılımı zorunludur. Seminerlere mazeretsiz % 50 in üzerinde katılmaması durumunda bursiyerin o ayki bursundan 1/3 kesintiye gidilecektir.”
Bu karar, seminerlerin daha verimli geçmesi ve öğrencilerimizin bu kültürel faaliyetten azami derecede istifade edebilmeleri içindir. Ayrıca seminerlerimize ilgi gösterip gelen arkadaşlarımızla gelmeyen/gelemeyenler arasında farkı ortaya koymak için gerekli olduğunu düşünüyoruz.
Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi olarak düzenlediğimiz “Sağlam Genç, İradeli Lider” İslam Dünyası seminerleri İstanbul’da 25 EKİM 2014 tarihinde başlamış olup 30 MAYIS 2015  tarihine kadar Cumartesi günleri  13:00-16:00 saatleri arasında Eminönü Halk Eğitim Merkezinde (Eski MTTB Genel Merkez Binasında) devam edecektir.
Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi olarak düzenlediğimiz “Sağlam Genç, İradeli Lider” İslam Dünyası seminerleri Ankara’da 03 KASIM 2014 tarihinde başlamış olup 31 MAYIS 2015  tarihine kadar Pazar  günleri  13:00-16:00 saatleri arasında (15 günde bir )  devam edecektir.
İstanbul’da Haftada bir Cumartesi günleri ,  Ayda 4 Seminer,Toplam’da  32 seminer,  Ankara ‘da Pazar günleri  iki Haftada bir, Ayda 2 Seminer Toplamda   16 Seminer  planlanmıştır.Buna göre İstanbul’daki bursiyerlerimizin ayda en az iki seminere Ankara’daki bursiyerlerimizin ise Ayda en az 1 seminere katılımı gerekmektedir.
Bursiyerlerimizin seminerlere katılımını bekler derslerinde başarılar dileriz…