banner
7-12 Ağustos tarihleri arasında Bursa/Karacaali’de erkek öğrencilere yönelik yaz dönemi gençlik kampımızı başarı ile gerçekleştirdik. İstanbul, Ankara, İzmir,Adıyaman,Giresun,Bursa ve yurdun farklı şehirlerinden gelen 135 öğrencinin katıldığı deniz kampı 5 gece 6 gündüz sürdü.
Kamp boyunca yüzme, okçuluk, voleybol, basketbol, satranç, masa tenisi spor turnuvaları düzenlendi. Gençler motocross yarışlarının finaline izleyici olarak katılıp heyecan dolu dakikalar yaşadılar.Ayrıca Bursa şehir merkezine kültür gezisi yapılarak tarihi yerler ve doğal güzellikler ziyaret edildi.
Kamp boyunca Çınaraltı sohbetleri ile önemli tecrübe paylaşımlarında bulunuldu.Genel Başkanımız Mahmut Göksu kampın ilk 2 günü gençler ile beraber olarak onlara moral destekte bulundu ve “Vakıf Adamı” olmanın önemini anlattı.
Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ,Gençlik ve Spor Bursa İl Müdürü Süleyman Şahin kampımıza teşrif ederek gençlerle tanıştılar.Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Spor ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Ergün Dağcıoğlu kampın başlangıcından sonuna kadar gençlere hamilik ve liderlik yaparak kamp sorumluluğunu üstlendi.
Erkek deniz kampından sonra 25-30 Ağustos tarihleri arasında, Kastamonu Kadıdağında gerçekleşecek kız doğa kampı hazırlıkları devam ediyor.
IMG_9414 IMG_1759 IMG_1668 IMG_9437 IMG_9443 IMG_9488 IMG_9493 IMG_9514 IMG_9579